Antwerpen Anders Bekeken, aan tafel

Zaterdag 26 januari 2019

We spreken af aan het Centraal Station om bij een korte wandeling (ca 1,5 km) door de stationsbuurt het verhaal te vertellen van de migratiestromen in de stad.


Wat krijg je te zien?

Doorheen de geschiedenis was Antwerpen regelmatig een belangrijke aantrekkingspool voor arm en rijk. Welke impact hadden deze nieuwkomers op de groei van de stad, de economie, de sociale verhoudingen en hoe zit dat vandaag?  Na de wandeling gaat het verhaal verder bij een warme kop koffie in het Kubus café van de Permeke bib (op eigen kosten).
Deze Anders Bekeken uitstap is prima geschikt voor mindermobielen en koukleumen die in deze januarimaand graag naar het andere verhaal van de stad komen luisteren. Wie graag achteraf aansluit voor de lunch in het sociaal restaurant Kubus Permeke (op eigen kosten), kan via ons alvast een plaatsje reserveren.

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 5 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Antwerpen Anders Bekeken', wordt je inschrijving definitief. We spreken af aan het station van Antwerpen Centraal, de wandeling start stipt om 10u00 en eindigt om 13u00.

Antwerpen Anders Bekeken


Ik zou graag geïnformeerd willen worden over de activiteiten van Linx+Overeenstemmend de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer geeft Linx+ je gegevens NIET door aan derden!Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81