Luik Anders Bekeken - VOLZET -

Zaterdag 30 maart 2019

We spreken af in het Guillemins station, een kunstwerk van Santiago Calatrava; architectuur waarbij de schoonheid van de vorm primeert boven de functionaliteit.


Wat krijg je te zien?

Dan steken we de Maas over via la ‘Belle Liégeoise’, een nieuwe voetgangersbrug die ons naar het Mediacité winkelcomplex wil loodsen. Dit laten we uiteraard ‘links’ liggen. We wandelen langs het Boverie museum naar het centrum van het oude Luik. We volgen het spoor van de Metallo’s uit de Borinage. Verleden en heden komen samen in deze stad, die de toekomst heeft ingeluid met moderne architectuur. Hoe worden deze twee werelden verbonden en hoe denkt de man in de straat hierover?

Wil je mee?

Vul onderstaand formulier in. Na betaling van 6,50 euro per persoon op rekening BE79 8777 9643 0233, met vermelding ‘Luik Anders Bekeken', wordt je inschrijving definitief. We spreken af aan het station van Luik Guillemins, de wandeling start stipt om 10u00 en eindigt om 13u00.

Luik Anders Bekeken

Overeenstemmend de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van de persoonlijke levenssfeer geeft Linx+ je gegevens NIET weg aan derden!

Deze rekensom dient ingevuld te worden ter controle. Vul de juiste uitkomst van de rekensom in het lege vak in.Velden met een * zijn verplicht

Het Vlaams ABVV en zijn vzw's verwerken persoonsgegevens volgens de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (=AVG).

Als je meer wenst te weten over ons Privacybeleid, surf dan naar http://www.vlaamsabvv.be/privacy.

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81